Tervetuloa uuteen verkkokauppaamme!

Tervetuloa uuteen verkkokauppaamme!
Kiva, että piipahdit myös tänne blogimme puolelle. Istahda hetkeksi, ota mukava asento ja tule jakamaan arkeamme.

Kuten verkkokauppakin, tämä blogi tulee olemaan Sopimusvuori ry:n asiakkaiden ylläpitämä. Näin aluksi tekstit ovat Kanavasta lähtöisin, mutta toivomme että pian saamme kirjoittajia myös muista yksiköistä. Tulemme käsittelemään erilaisia aiheita hyvin laajalla skaalalla, sen takaa jo kirjoittajiemme laaja kirjo. Kiinnostaako sosiaalisten kuntoutujien tai kuntouttavassa työtoiminnassa olevien arki työ- ja toimintakeskuksessa, verkkokaupassa myytävien tuotteiden taustat tai vaikkapa eri Sopimusvuori ry:n yksiköiden historia? Näitäkin tulemme varmasti käsittelemään täällä.

Otamme mielellämme myös vastaan kommentteja, palautetta tai juttuideoita!